Interpolis autoverzekering

Interpolis is ‘Glashelder’. Interpolis is één van de bekendste verzekeraars van Nederland. De autoverzekering van Interpolis heeft uitgebreide polisvoorwaarden en geen eigen risico bij schade of diefstal.

De autoverzekering van deze verzekeraar is alleen afsluiten via de Rabobank. Vaak zijn er andere verzekeraars voordeliger.

Lees nu meer over deze autoverzekeraar? Welke autoverzekeringen én aanvullende autoverzekeringen biedt deze verzekeraar aan.

Ontdek wat de opzegtermijn is van deze autoverzekeraar en kijk welke alternatieven er zijn. Interpolis is een dure verzekeraar.

Maak een vergelijking om een goedkopere autoverzekering af te sluiten:

Over Interpolis

Interpolis bestaat al sinds 1969 en is actief vanuit Tilburg. In 2005 is Interpolis overgenomen door Achmea.

De verzekeraar uit Tilburg biedt naast autoverzekeringen ook andere verzekeringen aan, zoals inboedelverzekeringen, woonhuisverzekeringen en reisverzekeringen.

Interpolis werkte vroeger intensief samen met tussenpersonen. Nu zijn de verzekeringen van deze verzekeraar alleen nog via de Rabobank af te sluiten.

Contactgegevens

Hieronder staan de contactgegevens:

Hoofdkantoor
Interpolis
Spoorlaan 298
5017 JZ  TILBURG

Postadres
Postbus 90106
5000 LA  TILBURG

Contactgegevens
Telefoonnummer: 013 – 462 91 11
E-mailadres: info@interpolis.nl

Welke soorten autoverzekeringen biedt Aegon aan?

Je auto is op 3 manieren te verzekeren. Kies voor een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), een WA Beperkt Casco, of een WA Volledig Casco verzekering.

Hieronder staat het verschil tussen deze 3 dekkingen:

Welke aanvullende autoverzekeringen biedt Interpolis aan?

Aanvullende autoverzekeringen bieden extra zekerheid of gemak. Interpolis heeft 3 van de 6 aanvullende autoverzekeringen.

De autoverzekeraar heeft nog steeds een No-Claimbeschermer. De meeste verzekeraars hebben deze niet meer.

Hieronder staan de aanvullende autoverzekeringen van Interpolis:

Schadeverzekering Inzittenden

De Schadeverzekering Inzittenden is een aanvulling voor de bestuurder en inzittenden van een auto.

De verzekering vergoedt o.a. letselschade na een verkeersongeluk.

Lees verder
(leestijd 3 min.)

Verhaalsbijstand

Interpolis heeft geen verhaalsbijstand. Je kunt wel een losse rechtsbijstand afsluiten bij de Rabobank.

Lees verder
(leestijd 3 min.)

Ongevallen Inzittenden

Interpolis heeft geen Ongevallenverzekering Inzittenden.

Dit is ook een verzekering voor letselschade, alleen het deze een beperktere dekking van de Schadeverzekering Inzittenden.

Lees verder
(leestijd 3 min.)

No-Claimbeschermer

Interpolis biedt een No-Claimbeschermer aan bij een autoverzekering. Deze No-Claimbeschermer beschermt je No-Claimkorting na een schuldschade en veel kosten voorkomen.

Lees verder

(leestijd 3 min.)

Rechtsbijstand

De verzekeraar heeft geen rechtsbijstand bij een autoverzekering. Je kunt wel een losse rechtsbijstand afsluiten bij de Rabobank.

Lees verder
(leestijd 4 min.)

Pechhulp

Interpolis heeft Pechhulp voor in Nederland en in het buitenland. Pechhulp biedt hulp bij pech onderweg.

Lees verder
(leestijd 3 min.)

Autoverzekering van Aegon opzeggen en overstappen

Je hebt misschien een betere of goedkopere autoverzekering gevonden en wilt de autoverzekering van Interpolis opzeggen. Informeer bij de verzekeraar naar de manieren om de autoverzekering op te zeggen. Vraag na het opzeggen om een bevestiging.

Maak daarna een vergelijking tussen alle autoverzekeraars en kies een betaalbare autoverzekering.  Maak een vergelijking of lees alles over het opzeggen van een autoverzekering (leestijd 3 min.)

Vergelijk autoverzekeringen en sluit de goedkoopste af

Een autoverzekering van Interpolis is alleen via de Rabobank aan te vragen. Wij vergelijken daarom geen autoverzekeringen van Interpolis.

We vergelijken wél andere verzekeraars die vaak voordeliger zijn. Vergelijk autoverzekeringen en sluit deze rechtstreeks bij de verzekeraar af.  Zo betaal je géén doorlopende provisie! Ontdek nu hoeveel je kunt besparen op een autoverzekering.

Verzekeraars kunnen hun voorwaarden en premies veranderen. Ga voor de meest actuele premies en voorwaarden naar onze vergelijker of de website van de verzekeraar.