Vergelijk autoverzekeringen en sluit de goedkoopste provisievrij af…

Je kunt op Lastenvrij zelf vele goedkope verzekeringen vergelijken en deze rechtstreeks bij de verzekeraar afsluiten. 

Ontdek je voordeel en maak nu een vergelijking:

Waarom vergelijken?

Iedereen weet dat het slim is om te vergelijken. Het zou gek zijn om zomaar een verzekeraar te kiezen en daar een autoverzekering af te sluiten.

In Nederland zijn misschien wel 100 verzekeraars actief. Deze hebben allemaal verschillende premies, die ook nog eens continu veranderen. De enige manier om de beste of goedkoopste verzekering te vinden is door te vergelijken.

Hierboven zijn de premies én voorwaarden van alle vooraanstaande verzekeraars te vergelijken. Je ziet binnen een minuut welke autoverzekering de laagste premie óf beste voorwaarden heeft.

Waarom vergelijken op Lastenvrij?

Lastenvrij is anders dan andere vergelijkingssites. We zijn géén eigendom van een verzekeraar zoals Independer en we zijn géén tussenpersoon.

We vergelijken alleen en laten zien welke verzekeringen het beste én goedkoopste zijn. Je sluit deze verzekering vervolgens rechtstreeks bij de verzekeraar af. Wij nemen nóóit provisie aan, zoals 99% van de vergelijkingssites wel doen.

We rekenen af met onnodige tussenschakels, zoals tussenpersonen. Wanneer we allemaal stoppen met provisie betalen worden verzekeringen uiteindelijk voor iedereen goedkoper. Dat is ons doel.

Completere vergelijking dan veel tussenpersonen

Je kunt op Lastenvrij waarschijnlijk zelf een completere vergelijking maken dan een tussenpersoon. Veel tussenpersonen werken samen met een aantal verzekeraars. Van deze verzekeraars ontvangen ze doorlopende provisie.

Op Lastenvrij staan de autoverzekeringen van vele verzekeraars. Je kunt zelf binnen een minuut alle premies op een rij zetten én de voorwaarden vergelijken.

Je kunt hierdoor waarschijnlijk een completere vergelijking maken dan veel tussenpersonen. Daarnaast is vergelijken op Lastenvrij gratis. Je sluit de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar af én betaalt géén provisie aan een tussenpersoon.

Zo’n 20 verzekeraars in een vergelijker

We vergelijken de premies en voorwaarden van 20 vooraanstaande verzekeraars. Het zijn direct writers, zoals Centraal Beheer en NowGo én traditionele verzekeraars als Aegon en Delta Lloyd.

Door de perfecte mix van verzekeraars te vergelijken kunnen we de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland aanbieden. Uiteraard zijn alle autoverzekeringen geheel provisievrij aan te vragen.

Overstappen van autoverzekeraar

Wanneer je al jaren bij dezelfde verzekeraar zit, kan je autoverzekering waarschijnlijk goedkoper. In verzekeringswereld worden mensen die trouw zijn niet beloond. Nieuwe klanten worden wel beloond met mooie instapkortingen. Stap daarom regelmatig over op een goedkopere autoverzekering.

Wanneer je via een tussenpersoon verzekert bent, controleer dan ook regelmatig of het goedkoper kan. Je tussenpersoon krijgt een percentage van de premie. Hoe meer premie je betaalt, hoe meer geld de tussenpersoon ontvangt. Hierdoor zal deze tussenpersoon niet snel een betere aanbieding doen. Hij zal hierdoor minder gaan verdienen.

Houd daarom zelf goed in de gaten of het eventueel voordeliger kan door over te stappen van verzekeraar.