Vergelijk de goedkoopste bromfietsverzekeringen van Nederland…

Ontdek nu wat de goedkoopste bromfietsverzekeringen van dit moment zijn. Zet alle premies en voorwaarden op een rij en sluit de beste verzekering af voor jouw brommer.

Vergelijk nu:

Gespecialiseerd in particuliere verzekeringen

Joost van Herpen behaalde in 2009 zijn studie Finance Banking & Insurance, WFT-basis en WFT Schade Bedrijven & Particulieren. Daar leerde hij over bankproducten en verzekeringen, zoals bijvoorbeeld autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. In 2013 behaalde hij zijn Bachelor of Commerce aan de Avans Hogeschool.

Hij was werkzaam bij de SNS, ABN AMRO, Rabobank, Verhoeven Verzekeringen én de Veldsink Groep (VCN) en kent de verzekeringswereld daarom goed. In 2014 richtte hij Lastenvrij op – een onafhankelijke vergelijkingssite in verzekeringen.

Roel Wonders behaalde zijn bachelor in Management, Economie en Recht – met Financiële dienstverlening als afstudeerrichting. Hij is adviseur Duurzaam Wonen, Erkend Hypothecair Planner én adviseur Particuliere Schadeverzekeringen. Hij weet daarom veel van inboedelverzekeringen.

Samen werken ze al zo´n 25 jaar in de financiële dienstverlening en schrijven ze op Lastenvrij over financiële producten.

Joost van Herpen en Roel Wonders

Joost van Herpen en Roel Wonders | Weten veel van verzekeringen

Over Lastenvrij

Wanneer jouw financiële verplichtingen niet meer als een last voelen, ben jij vrij.

Wij helpen met het verlagen van deze vaste lasten en zorgen daarmee dus voor meer vrijheid. Vrijheid is de mogelijkheid om eigen keuzes te maken.

We vinden vrijheid het belangrijkste wat er is, maar deze (financiële) vrijheid is de afgelopen jaren onder druk komen te staan. Steeds meer Nederlanders hebben moeite met het betalen van de rekeningen.

Als we allemaal actie ondernemen en onze vaste lasten verlagen, hebben we niet alleen meer persoonlijke vrijheid, maar zijn we als maatschappij ook weerbaar.

Verlaag nu jouw vaste lasten en begin met jouw fietsverzekering:

Voordelen

Opgericht in 2014

Opgericht door een specialist in autoverzekeringen

Helpt met meer financiële vrijheid

In 30 seconden een compleet overzicht met vrijwel alle autoverzekeringen

Sinds 2023 ook inboedelverzekeringen, fietsverzekeringen, dierenverzekeringen en energie

Samen met (kennis)partners werken aan de beste vergelijkingssite

Goede, begrijpelijke informatie – in tekst en video

Auto verzekeren voor kind ouders
Verzekeringsplicht auto Joost
Schadeverzekering inzittenden Joost

Kenmerken

Gespecialiseerd in autoverzekeringen sinds 2008

Lastenvrij is in 2015 opgericht door Joost van Herpen, die zich sinds 2008 in autoverzekeringen verdiept. Tussen 2006 en 2009 studeerde hij Finance Banking & Insurance in ‘s-Hertogenbosch. Gedurende zijn opleiding was hij werkzaam bij de ABN AMRO, de RABO bank en de SNS bank.

Na het behalen van zijn diploma studeerde hij Small Business en Retailmanagement aan de Avans Hogeschool, terwijl hij werkzaam was bij Verhoeven Verzekeringen en Goedkopeautoverzekering. In 2008 specialiseerde hij zich volledig in autoverzekeringen.

In 2013 behaalde hij zijn Bachelor of Commerce en begon hij bij VCN Verzekeringen – onderdeel van de Veldsink Groep. Terwijl hij werkzaam was in de verzekeringswereld richtte hij in 2014 deze vergelijkingssite op met als doel: verzekeringen voor iedereen goedkoper maken.

Sinds 2022 werkt Lastenvrij samen met Roel Wonders. Roel is Erkend Hypothecair Plannen en verzekeringsadviseur. Hij behaalde zijn bachelor in Management, Economie en Recht – met Financiële dienstverlening als afstudeerrichting. 

Geen eigendom van verzekeraar, tussenpersoon of investeerder

We werken niet alleen samen met verzekeraars, zoals Aegon, Allianz Direct, ABN AMRO, ASR, Centraal Beheer, Ditzo, FBTO, HEMA, Menzis, Nationale Nederlanden, OHRA, ONVZ en Univé. We werken ook samen met aanbieders van vergelijkers en tussenpersonen, zoals de Vergelijkgroep en Roel Wonders.

Ondanks dat we samenwerken met verzekeraars en tussenpersonen, zijn we onafhankelijk. Lastenvrij is niet in handen van een verzekeraar, een tussenpersoon of een investeringsmaatschappij.

Geen bemiddeling

We zijn géén tussenpersoon of verzekeraar en kunnen daardoor de goedkoopste verzekeraars vergelijken. We geven echter géén advies en bemiddelen nooit. De informatie op Lastenvrij is puur informatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De polis van de verzekeraar is leidend.

Bedrijfsgegevens

Lastenvrij
Gounodlaan 43
5653 AZ Eindhoven

Kamer van Koophandel: 62812742

AFM-nummer vergelijker: 12012535

Linkedin: Roel Wonders

Facebook: 1.100 volgers

Contactgegevens

bereikbaar van ma t/m za van 8.30 – 18.00u

E-mail

Binnen 2 werkdagen een reactie

Partners