Goedkoopste zorgverzekering van 2017? Basisverzekering v.a. €78

In onze zorgvergelijker van 2017 staan alle premies en polisvoorwaarden van vrijwel alle Nederlandse zorgverzekeraars.

De goedkoopste zorgverzekering is binnen 1 minuut te vinden. De basisverzekering die in 2017 het voordeligste is, heeft een premie van slechts €78.

Deze zorgverzekering heeft 96% zorgkeuze en een eigen risico van €885.De voordeligste basisverzekering met een standaard eigen risico van €385 is slechts €92 per maand.

Je kunt kiezen voor een goedkope natura zorgverzekering of voor een goedkope restitutiepolis.

In onze zorgvergelijker staan zo’n 100 zorgverzekeringen uit 2017. Start nu met vergelijken:

”We maken zorgverzekeringen goedkoper,
voor alle Nederlanders”

Wij gaan zorgverzekeringen

voor alle Nederlanders goedkoper maken!

Waarom een zorgverzekering via Lastenvrij?

Wij vergelijken alleen!

Wie is Lastenvrij? We zijn dé specialist in het online vergelijken van zorgverzekeringen. Wij zijn anders dan andere aanbieder van zorgverzekeringen. Wij vergelijken namelijk alleen én dat is 100% gratis! Wij richten ons puur op het vergelijken.

Je betaalt ons geen provisie of andere vergoedingen.Daarom hebben we dé goedkoopste zorgverzekeringen en dé goedkoopste autoverzekeringen.

Wij ontvangen slechts een eenmalige vergoeding van een zorgverzekeraar.

Vanaf november 2016 kun jij de premies én polisvoorwaarden vergelijken van alle zorgverzekeraars. De beste zorgverzekeraar voor jou is daarna gemakkelijk online aan te vragen.

Dit kan alleen bij de zorgverzekeraar zelf. Zoals wij al aangaven: wij vergelijken alleen! Je laat bij ons dus géén persoonlijke gegevens achter zoals een burgerservicenummer. Dit vinden we wel zo veilig!

 

Waarom een zorgverzekering via Lastenvrij?

N
Goedkoopste van het land
N
Betaal geen provisie
N
100% vrij om te kiezen
N
Vergelijk op prijs & kwaliteit

Goedkoopste zorgverzekering van Nederland

De goedkoopste zorgverzekering van Nederland heeft een verhoogd eigen risico. Met een verhoogd eigen risico van €885 is deze zorgverzekering slechts €78 per maand. Deze goedkope zorgverzekerig is van Anderzorg. Deze zorgverzekeraar is al meerdere keren dé allergoedkoopste zorgverzekering van Nederland.

De voordeligste zorgverzekering met een standaard eigen risico van €385 is van Zekur. Deze zorgverzekering heeft een premie van slechts €92 per maand. De zorgverzekering van Zekur is een naturapolis.

Zelf ontdekken wat een goede en voordelige zorgverzekering is? Maak dan nu een vergelijking:

Wat is de goedkoopste basisverzekering van 2017?

De voordeligste zorgverzekering van Nederland was in 2016 af te sluiten voor €69. In 2017 is de basisverzekering van deze zorgverzekeer weer goedkoop.

Hieronder staan 4 zorgverzekeraars die ook een basisverzekering met een lage premie hebben:

Andezorg

Andezorg

Anderzorg heeft altijd goedkope basisverzekeringen. In 2017 weer. De basisverzekering van Anderzorg kost €78 per maand met een verhoogd eigen risico van €885.

Nu bekijken

CZdirect

CZdirect

CZ Direct is een goedkoop merk van CZ. De basisverzekring is net als Besured populair bij jongeren. De basisverzekering is €82,85 per maand met een verhoogd eigen risico van €885.

Nu bekijken

Univé

Univé

Univé is heeft een betaalbare basisverzekering en vele aanvullende zorgverzekeringen. De voordeligste basisverzekering is €83,75 met een verhoogd eigen risico van €885.

Nu bekijken

Zekur

Zekur

Zekur is onderdeel van Coöperatie VGZ. De zorgverzekeraar  heeft een voordelige basisverzekering. Met een standaard eigen risico van €385 is de premie slechts €92 per maand.

Alle zorgverzekeraars in Nederland op een rij

Wij zetten in 2017 weer alle zorgpremies van alle zorgverzekeraars in Nederland op een rij.

De premies van de grootste verzekeraars, zoals Avéro Achmea VGZCZ en Menzis staan online. De premies van kleinere zorgverzekeraars, zoals AnderzorgPNOzorgDe FrieslandFBTO en Univé staan ook in ons overzicht.

Klik op het logo van een verzekeraar om alle zorgverzekeringen van deze zorgverzekeraar te bekijken. Je ziet de premies van 2016 én 2017. Je kunt daarnaast polisvoorwaarden en vergoedingenoverzichten bekijken.

Ga naar onze zorgvergelijker om de premies en voorwaarden van deze verzekeraars met elkaar te vergelijken.

Goedkoopste zorgverzekeraars

Op zoek naar een goedkope zorgverzekering? Kijk dan vooral naar de premies van Anderzorg, Besured, Univé, VGZ, CZdirect en OHRA. Dit zijn namelijk goedkope zorgverzekeraars. 

De zorgverzekeringen van de goedkoopste zorgverzekeraars staan uiteraard in onze zorgvergelijker:

Aevitae Anderzorg Avéro Achmea Besured Bewuzt CZ CZdirect De Amersfoortse De Goudse Delta Lloyd De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo DSW Zorgverzekeraar Energiek FBTO Hema IAK Ik! Zorgverzekering Interpolis Kiemer Menzis OHRA ONVZ OZF PNOzorg Pro Life Promovendum zorgverzekering Salland Zorgverzekeringen UMC Unive VGZ Zekur Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Welke soorten zorgverzekeringen zijn er?

Je bent in Nederland verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De basisverzekering is voor iedereen verplicht.

Deze basisverzekering vergoedt alle zorg die volgens de overheid onmisbaar is. Deze basisverzekering is uit te breiden met aanvullende zorgverzekeringen. Je hebt 2 soorten: de aanvullende zorgverzekering en de aanvullende tandartsverzekering.

Hieronder staan alle soorten zorgverzekeringen met daarbij een beschrijving:

Basisverzekering

De Basisverzekering is een verplichte zorgverzekering. Alle Nederlanders moeten deze basisverzekering afsluiten en zorgverzekeraars moeten iedereen accepteren. Je bent met een basisverzekering verzekert voor de belangrijkste zorg.

Aanvullende Zorgverzekering

Je kunt een Aanvullende Zorgverzekering bij een Basisverzekering afsluiten. De Aanvullende Zorgverzekering is niet verplicht. Je sluit deze aanvulling af om verzekerd te zijn voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie of brillen of lenzen.

 

Aanvullende Tandartsverzekering

Je bent met een Aanvullende Tandartsverzekering verzekerd voor tandartskosten. Ben je boven de 18 jaar en heb je een slecht gebit? Dan kan het verstandig zijn om een Aanvullende Tandartsverzekering af te sluiten.

 

Alle veranderingen zorgverzekering 2017

De premie wordt in 2017 zo’n €10 duurder. De zorgtoeslag wordt iets hoger en het eigen risico blijft hetzelfde.

Het basispakket wordt iets uitgebreider. Ontdek nu wat alle veranderingen voor 2017 zijn:

Bekijk alle veranderingen

Het laatste nieuws over zorgverzekeringen

Hieronder staat het laatste nieuws over zorgverzekeringen: