Zorgverzekering met kado in 2017

Asus Zenfone GO TV

Je kunt bij sommige zorgverzekeraars een zorgverzekering afsluiten met een gratis kado. Bij United Consumers is een zorgverzekering met collectiviteitskorting af te sluiten. Je kunt er bij United Consumers voor kiezen om deze korting in te leren voor een kado, zoals bijvoorbeeld een smartphone of een sporthorloge.

Jaarlijks hebben zorgverzekeraars acties, waarbij mensen bijvoorbeeld een ipad ontvangen als welkomstcadeau. In 2017 worden er weer leuke kado’s weggegeven.

Lees nu alles over het afsluiten van een zorgverzekering met kado of vraag direct een zorgverzekering aan:

Zorgverzekering met kado afsluiten

Kado-actie voor bestaande en nieuwe klanten

Nieuwe én bestaande klanten van United Consumers kunnen gebruik maken van de kado-actie van 2017. Je kunt er als bestaande klant dus ook voor kiezen om de korting in te leveren voor een kado.

Collectiviteitskorting ruilen voor een kado

United Consumers geeft 10% collectiviteitskorting op een zorgverzekering van VGZ. Je kunt ervoor kiezen om deze collectiviteitskorting in te ruilen voor een kado.

Op de goedkoopste basisverzekering van VGZ zit slechts 5% collectiviteitskorting. Het gaat om de VGZ Goede Keuze basisverzekering. Je kunt deze 5% korting niet inruilen voor een kado.

Op de andere [hypotext target=”basisverzekering”]basisverzekeringen[+][/hypotext], VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze, zit wel 10% collectiviteitskorting. Je kunt deze korting (deels) inruilen voor een TomTom Activity Tracker t.w.v. €149.[hypotext id=”basisverzekering”]Je hebt met een basisverzekering recht op onmisbare zorg. Je bent in Nederland verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Lees alles over de basisverzekering.[/hypotext]

Als je een partner hebt, kunnen jullie samen kiezen voor nog mooiere kado’s. Je kunt dan samen de collectiviteitskorting (deels) inleveren voor 2 x een TomTom Activity Tracker t.w.v. €149, een Asus Zenfone GO TV t.w.v. €289, een TomTom Spark 3 + Sportarmband t.w.v. €299 of een Philips Airfryer XL t.w.v. €279,99.

Kado 1: TomTom Activity Tracker

Het meest eenvoudige kado is dus de TomTom Activity Tracker. Je levert voor dit kado €135,60 aan collectiviteitskorting in en ontvangt dit kado t.w.v. €149. Je kunt met zen 2e allebei voor dit kado kiezen. Jullie ontvangen dan dus allebei een TomTom Activity Tracker.

Deze horloge staat ook bekend als de fitness tracker. Deze horloge houdt de hele dag bij hoe actief jij bent.

Kado 2: Asus Zenfone GO TV

Je kunt samen met je partner kiezen voor de Asus Zenfone GO TV + Sportarmband. Jullie leveren samen €271,20 aan collectiviteitskorting in even ontvangen dit kado t.w.v. €289.

Deze smartphone heeft een ingebouwde televisieontvanger. Je kunt met deze smartphone dus gewoon televisie kijken.

Kado 3: TomTom Spark 3

Jullie kunnen ook kiezen voor een TomTom Spark 3 + Music. Jullie moeten hiervoor €271,20 aan collectiviteitskorting inleveren en krijgen dit welkomstcadeau t.w.v. €299.

Deze fitnesshorloge laat zien hoe actief jij bent. Daarnaast zit er GPS-tracking op en heeft die een ingebouwde hartslagmeter.

Kado 4: Philips Airfryer XL

Het duurste kado is de Philips Airfryer XL. Jullie leveren hiervoor €180,80 aan collectiviteitskorting in en krijgen dit kado t.w.v. €279,99.

Met deze Airfryer kun jij o.a. friet bakken met 80% minder vet en eten opwarmen.

Zorgverzekering met kado afsluiten?

Interesse in een zorgverzekering met een kado? Ga dan nu naar United Consumers en sluit een zorgverzekering af. Ga naar onze zorgvergelijker om alle andere zorgverzekeringen te vergelijken.

Zorgverzekering met kado afsluiten