Wie is Joost van Herpen?

Ik ben Joost, de oprichter van Lastenvrij. Ik heb Lastenvrij in 2015 opgericht, maar ben al sinds 2006 met verzekeringen bezig. Ik volgde de opleiding Bank en Verzekeringswezen aan het Koning Willem 1 Collega te  ‘s-Hertogenbosch.

Na deze opleiding ben ik studie Commerciële Economie gaan volgen aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Ik behaalde mij propedeuse en stapte vervolgens over naar de studie Small Business en Retailmanagement, waar ondernemerschap meer centraal staat. In 2013 behaalde ik mijn Bachelor of Commerce.

Gedurende mijn opleiding en studie ben ik werkzaam geweest bij meerdere banken, een tussenpersoon en een vergelijkingssite in autoverzekeringen. Na mijn studie ben ik begonnen als Marketing-Communicatiemedewerker bij een serviceprovider in verzekeringen.

Omdat ik de verzekeringswereld van alle kanten heb gezien, ken ik deze als geen ander. Met Lastenvrij wil ik ervoor zorgen dat iedereen minder betaalt voor verzekeringen…

Opleiding

2002-2006VMBO Theoretisch
2006-2009Bank en Verzekeringswezen
2009WFT Basis
2009WFT Schade Bedrijven en Particulieren
2009WFT Consumptief Krediet
2009-2010Commerciële Economie
2010-2013Small Business and Retailmanagement
2012-2013iMinor Informatie- en Communicatietechnologie
2015Internet Marketing Universiteit (Marketing Masterclass)

 

Geschreven door Joost van Herpen

Ik ben Joost, oprichter van Lastenvrij. Deze vergelijkingssite bestaat sinds 2015, maar ik verdiep me sinds 2008 al in autoverzekeringen.

Ik heb de opleiding Bank en Verzekeringswezen afgerond en studeerde aan de Avans Hogeschool.

Ik was werkzaam bij de SNS Bank, Rabobank én ABN AMRO Bank. Ik was specialist autoverzekeringen bij een vergelijkingssite én was werkzaam bij een serviceprovider, waar ik de verzekeringswereld beter heb leren kennen.

In 2015 heb ik Lastenvrij opgericht om autoverzekeringen voor iedereen goedkoper te maken. Ik bied algemene informatie en geef géén advies.

Vragen?

Stel een vraag via Facebook of Linkedin:

Facebook

Joost van Herpen Lastenvrij verzekeringen

Vergelijk autoverzekeringen

Check even welke autoverzekeringen nu de laagste premie hebben. Vergelijk eventueel de polisvoorwaarden van meerdere verzekeraars. Sluit vervolgens een nieuwe, goedkopere autoverzekering af…