Autoverzekering zonder bonus malus?

Bijna alle autoverzekeringen bepalen de no-claimkorting met behulp van een bonus/malus-ladder. Hierdoor kan de premie stijgen na het claimen van een schade of dalen na een schadevrij jaar.

Je bent misschien een paar keer gedaald op de bonus/malus-ladder en bent op zoek naar een autoverzekering zonder bonus malus. Sinds 2018 is er een nieuwe, speciale verzekeraar, die géén bonus/malus-ladder gebruikt…

Wat is bonus malus?

Bijna alle autoverzekeraars bepalen de premie met behulp van de bonus/malus-ladder. Deze ladder bestaat uit treden. Hoe hoger je op de ladder staat, hoe minder premie je betaalt. Je stijgt op de lader door schadevrije te rijden. Je daalt op de ladder door schades te claimen.

Lees alles over de bonus/malus-ladder

Bundelz autoverzekering

Bundelz is een nieuwe autoverzekeraar, die sinds 2018 actief is. Bundelz biedt autoverzekeringen aan zonder bonus/malus-ladder. Het is een autoverzekering voor mensen die af en toe rijden.

De verzekeraar heeft een vaste premie voor 1.000 te rijden kilometers. Voor iemand met minder dan 8 schadevrije jaren is de vaste premie 70 euro per 1.000 kilometer. Voor iemand met meer dan 8 schadevrije jaren is de vaste premie 50 euro per 1.000 kilometer.

Wanneer je een schade claimt dan val je wel terug in schadevrije jaren, maar niet in no-claimkorting. Bundelz heeft namelijk geen bonus/malus-ladder, maar een vaste premie.

Lees alles over de Bundelz autoverzekering

Vergelijk autoverzekeringen

Je kunt alle autoverzekeringen vergelijken door wat gegevens, zoals een kenteken in te vullen. Ontdek nu welke verzekeraar het voordeligste is: