Autoverzekering zonder bonus malus

Geschreven op 01-06-18
Leestijd: < 1 min.
door Joost van Herpen
door Joost van Herpen
Bijna alle autoverzekeringen bepalen de no-claimkorting met behulp van een bonus/malus-ladder. Hierdoor kan de premie stijgen na het claimen van een schade of dalen na een schadevrij jaar.

Je bent misschien een paar keer gedaald op de bonus/malus-ladder en bent op zoek naar een autoverzekering zonder bonus malus. Of misschien heb je een malusregistratie en zit er geen no-claimkorting, maar een toeslag op de premie.

Sinds 2018 is er een nieuwe, speciale verzekeraar, die géén bonus/malus-ladder gebruikt. Lees meer over dit onderwerp of vergelijk alle autoverzekeringen...

Bonus malus, wat is dat precies?

Bijna alle autoverzekeraars bepalen de premie met behulp van de bonus/malus-ladder.

Deze ladder bestaat uit treden. Hoe hoger je op de ladder staat, hoe minder premie je betaalt. Je stijgt op de lader door schadevrije te rijden. Je daalt op de ladder door schades te claimen.

Lees alles over de bonus/malus-ladder

Bundelz autoverzekering

Bundelz is een nieuwe autoverzekeraar, die sinds 2018 actief is.

Bundelz biedt autoverzekeringen aan zonder bonus/malus-ladder. Het is een autoverzekering voor mensen die af en toe rijden.

De verzekeraar heeft een vaste premie voor 1.000 te rijden kilometers. Voor iemand met minder dan 8 schadevrije jaren is de vaste premie 70 euro per 1.000 kilometer. Voor iemand met meer dan 8 schadevrije jaren is de vaste premie 50 euro per 1.000 kilometer.

Wanneer je een schade claimt dan val je wel terug in schadevrije jaren, maar niet in no-claimkorting.

Bundelz heeft namelijk geen bonus/malus-ladder, maar een vaste premie.

Lees alles over de Bundelz autoverzekering

Geschreven door Joost van Herpen & Roel Wonders

Joost van Herpen specialiseert zich sinds 2008 in autoverzekeringen. In 2009 behaalde hij zijn studie Finance Banking & Insurance, WFT-basis en WFT Schade Bedrijven & Particulieren. In 2013 behaalde hij zijn Bachelor of Commerce.

Hij was werkzaam bij de SNS, ABN AMRO, Rabobank, Verhoeven Verzekeringen én de Veldsink Groep (VCN) en kent de verzekeringswereld daarom goed. In 2014 richtte hij Lastenvrij op – een onafhankelijke vergelijkingssite in autoverzekeringen.

Roel Wonders behaalde zijn bachelor in Management, Economie en Recht – met Financiële dienstverlening als afstudeerrichting. Hij is adviseur Duurzaam Wonen, Erkend Hypothecair Planner én adviseur Particuliere Schadeverzekeringen.

Samen werken ze al zo´n 25 jaar in de financiële dienstverlening en schrijven ze op Lastenvrij over financiële producten. We geven echter geen persoonlijk advies via Lastenvrij.

Hulp nodig?

bereikbaar van ma t/m za van 8.30 - 18.00u

E-mail

Binnen 2 werkdagen een reactie

Joost van Herpen en Roel Wonders

Autoverzekeringen vergelijken

Ontdek binnen 30 seconden wat op dit moment de goedkoopste autoverzekering is:

Static Template
[foobar id="88208"]