Productrating
MoneyView autoverzekeringen 2017

Geschreven door: Joost van Herpen, oprichter Lastenvrij.nl

22 augustus 2017

Financieel onderzoekscentrum MoneyView heeft in 2017 weer onderzoek gedaan naar alle autoverzekeringen. Op 21 augustus publiceerde ze het onderzoek van 2017. Binnen het onderdeel ”Productrating” worden de polisvoorwaarden en prijzen van autoverzekeringen onderzocht.

MoneyView kijkt welke verzekeraars dé beste én goedkoopste WAWA beperkt casco én WA volledig casco verzekeringen aanbieden. Autoverzekeringen met de laagste premie óf de beste polisvoorwaarden ontvangen 5 sterren.

Hieronder staan de resultaten van het onderzoek:

WA volledig casco verzekering

De WA volledig casco verzekering is de meest uitgebreide autoverzekering. Het onderzoek richt zich eerst op de WA volledig casco verzekering: Welke verzekeraars bieden in 2017 de autoverzekering met de beste prijs en voorwaarden aan?

Voor het onderzoek naar de goedkoopste autoverzekeringen zijn 62 autoverzekeringen onderzocht. Voor het onderzoek naar de beste volledig casco verzekering zijn 67 autoverzekeringen onderzocht.

De berekeningen uit het onderzoek zijn gemaakt met 45 uiteenlopende postcodes, 10 combinaties van leeftijden en schadevrije jaren én een uitgebreide selectie van verschillende auto’s. Hiermee stelde MoneyView 79.650 klantprofielen op.

Deze autoverzekeringen hebben 5 sterren ontvangen voor de prijs en polisvoorwaarden:

Laagste prijs

Beste voorwaarden

WA beperkt casco verzekering

MoneyView onderzocht de prijs van 50 autoverzekeringen en de polisvoorwaarden van 58 autoverzekeringen. Hiervoor zijn 97 verschillende auto’s gebruikt met een bouwjaar tussen 2002 en 2001. MoneyView stelde 88.650 klantprofielen op die de basis vormen voor het onderzoek.

Hieronder staan de voordeligste en beste WA beperkt casco verzekeringen van 2017:

Laagste prijs

Beste voorwaarden

WA autoverzekeringen

De voordeligste autoverzekering is de WA autoverzekering, maar wat zijn dé goedkoopste WA autoverzekeringen van 2017 én welke hebben de beste voorwaarden?

Voor het onderzoek naar de laagste premies zijn 48 autoverzekeringen onderzocht. Voor het onderzoek naar de beste voorwaarden zijn 59 autoverzekeringen onderzocht. Voor het onderzoek heeft MoneyView 183 auto’s doorgerend met een bouwjaar tussen 1998 en 2007. Hiermee zijn 82.350 klantprofielen opgesteld, die de basis vormen voor het onderzoek.

Dit zijn de WA autoverzekeringen met de laagste prijs én beste voorwaarden:

Laagste prijs

“Sluit nooit zomaar een autoverzekering af zonder eerst te vergelijken” –  Joost van Lastenvrij.nl

Blijf autoverzekeringen vergelijken

De ”winnaars” uit het onderzoek bieden goede en goedkope autoverzekeringen aan in 2017, maar sluit nóóit zomaar een autoverzekering af zonder eerst te vergelijken.

Autoverzekeraars die géén 5 sterren hebben ontvangen voor prijs, zouden voor jou zomaar eens hét goedkoopste kunnen zijn. De premie van een autoverzekering is namelijk voor iedereen anders. Vergelijk daarom eerst en sluit daarna pas een autoverzekering af.

Op Lastenvrij staan de autoverzekeringen van Aegon (Beste voorwaarden VC), ABN AMRO en OHRA (Beste voorwaarden BC), Autoweek (Goedkoopste WA) én ASR en Centraal Beheer (Beste WA). Daarnaast bieden we vele autoverzekeringen aan van ”winnaars” uit 2016.

Hiermee kunnen we iedereen een lage premie aanbieden. Daarnaast zijn alle autoverzekeringen alleen provisievrij aan te vragen. We zijn namelijk géén verzekeraar of tussenpersoon.

[social_warfare]

Meer nieuws

Jongeren weten weinig van autoverzekeringen

Jongeren weten weinig van autoverzekeringen...Veel beginnend bestuurders tussen de 18 en 24 jaar weten niet wat de financiële gevolgen zijn van een schadeclaim. Dit is onderzocht door de retail experts van Q and A. Volgens het onderzoek weet 93% van de jongeren niet...

Autoverzekering met weinig kilometers

Autoverzekering met weinig kilometers afsluiten? Het is iets goedkoper, een autoverzekering met weinig kilometers. Wanneer je een autoverzekering gaat afsluiten, moet je opgeven hoeveel kilometers je per jaar gaat rijden. Dit is de zogenaamde kilometrage. Deze...

De Vereende gaat de premies in mei 2018 opnieuw verhogen

De Vereende gaat de premies in mei 2018 opnieuw verhogen...De Vereende, voorheen Rialto, is geen verzekeraar waar je heen gaat voor een goedkope autoverzekering. Je kunt hier terecht als je nergens anders meer een verzekering kunt afsluiten, bijvoorbeeld omdat je een...

Vergelijk autoverzekeringen