Goedkoopste autoverzekering voor vrouwen afsluiten?
Vergelijk en verzeker direct…

Vrouwen rijden volgens de schadecijfers van autoverzekeraars beter dan mannen. Daarom zijn de autoverzekeringen voor vrouwen goedkoper.

Sommige verzekeraars richten zich zelfs speciaal op vrouwen. Zo’n verzekeraar is Zij Rijdt Beter. Dat deze verzekeraars zich speciaal op vrouwen richten wil niet zeggen dat ze ook beter of goedkoper zijn. Maak daarom altijd een vergelijking tussen vele autoverzekeringen.

Ontdek binnen 1 minuut wat de goedkoopste autoverzekering is en sluit deze rechtstreeks bij de verzekeraar af. Hierdoor betaal jij géén 25% provisie.

”We maken autoverzekeringen voor alle Nederlanders goedkoper,
ook voor vrouwen”

Goedkope autoverzekering?
Vergelijk premies en voorwaarden

Waarom kiezen vrouwen voor Lastenvrij?

We bieden de goedkoopste autoverzekering van Nederland aan. Natuurlijk kunnen vrouwen profiteren van de allerlaagste premies.

We zijn anders dan 95% van de vergelijkingssites in Nederland. We zijn géén tussenpersoon of verzekeraar en vergelijken alleen. We laten alleen zien wat de beste en goedkoopste autoverzekeringen zijn. We ontvangen nooit provisie.

Vrouwen rijden veiliger en betalen daarom minder

De statistieken van autoverzekeraars zijn duidelijk: vrouwen rijden veiliger dan mannen. Vrouwen veroorzaken minder schades.

Daarom richten verzekeraars zich graag op vrouwen. Het is namelijk goedkoper om vrouwen te verzekeren. Verzekeraars hoeven minder schades uit te keren. Daarom zijn autoverzekeringen voor vrouwen goedkoper dan voor mannen.

Vrouwen rijden rustiger en begaan minder verkeersovertredingen. Daarbij rijden ze minder vaak onder invloed van drank en kunnen ze beter omgaan met stress in het verkeer.

Alle autoverzekeraars
hebben een ”vrouwen autoverzekering”

Voorheen was Onna Onna in Nederland actief. Deze verzekeraar richten zich speciaal op vrouwen. Nu is er alleen nog Zij Rijdt Beter.

Deze verzekeraars richten zich speciaal op vrouwen, maar eigenlijk willen alle autoverzekeraars graag vrouwen verzekeren. Daarom bieden ze vrouwen aantrekkelijke premies aan.

Je maakt op Lastenvrij binnen 1 minuut een vergelijking tussen de goedkoopste autoverzekeringen. Deze is vervolgens provisievrij af te sluiten bij de verzekeraar zelf.

We vergelijken vele soorten autoverzekeraars, waaronder échte prijsvechters als OHRA, FBTO en Centraal Beheer Achmea.