Citroën verzekeren? Goedkoop & Snel

Citroën

Citroën is een automerk uit Frankrijk. Het merk is opgericht door André Citroen. Citroën is, net als Peugeot, onderdeel van PSA Peugeot Citroën.

Lees alles over het verzekeren van een Citroën of sluit direct een voordelige autoverzekering af:

Nu Vergelijken

Je Citroen verzekeren in 4 stappen

Je auto is in 4 stappen te verzekeren. Hieronder staan de 4 stappen:

1. Autoverzekeringen vergelijken

Het verzekeren van een auto begint met het maken van een vergelijking. Ga naar onze vergelijker en vul het kenteken van de Citroën in. Vul de overige gegevens in en klik op ”Bereken de premie”.

Nu laten we de de premies van échte prijsvechters zien. De voordeligste verzekeraar staat bovenaan. Bekijk de polisvoorwaarden en vergelijk deze. Ga verder met het afsluiten van een autoverzekering door op ”Bekijken” te klikken.

2. Dekking kiezen

Kies nu een ”basis” dekking. Geef aan hoe jij je auto wilt verzekeren:

  1. WA
  2. WA beperkt casco (WA Plus)
  3. WA volledig casco (allrisk)

3. Aanvullende dekking kiezen

De ”basis” dekking is uit te breiden met aanvullende verzekeringen. Deze aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht, maar kunnen extra zekerheid of gemak bieden.

Deze aanvullende verzekeringen zijn toe te voegen aan een autoverzekering:

4. Aanvragen bij de verzekeraar

Je Citroën kan bijna de weg op. Klik op ”Ga verder” om de verzekering rechtstreeks bij de autoverzekeraar zelf aan te vragen.

Welke modellen van Citroën verzekeren wij?

Via Lastenvrij is eigenlijk iedere Citroën te verzekeren. De C4 Cactus wordt regelmatig verzekerd via ons. Daarnaast verzekeren we bijvoorbeeld de C3 en C5. Het goedkoopste model om te verzekeren is de C1. Omdat deze zo licht is, is de premie lager.

Waarom een autoverzekering via Lastenvrij?

Lastenvrij is een bijzondere vergelijkingssite, omdat wij alleen vergelijken. Wij laten zien welke verzekeraars de beste of goedkoopste autoverzekering hebben.

Je kunt deze vervolgens rechtstreeks bij de verzekeraar zelf aanvragen. Zo betaal jij geen 25% provisie op een autoverzekering.

Ontdek nu hoe voordelig wij zijn en verzeker je Citroën:

Nu Vergelijken