Autorijden met medische beperkingen en de autoverzekering…

Geschreven op 01-03-18
Leestijd: < 1 min.
door Joost van Herpen
door Joost van Herpen
Je hebt misschien geestelijke of lichamelijke beperkingen, gebruikt medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden óf bent een operatie ondergaan.

Omdat autorijden voor vrijheid zorgt, wil je het liefst blijven autorijden.

Hieronder staan veelvoorkomende klachten met algemene informatie over de gevolgen voor de rijvaardigheid, de geldigheid van het rijbewijs én de dekking van de autoverzekering.

Het is algemene informatie. Neem voor je persoonlijke situatie contact op met een arts, een verzekeraar of het CBR…

Geschreven door Joost van Herpen & Roel Wonders

Joost van Herpen specialiseert zich sinds 2008 in autoverzekeringen. In 2009 behaalde hij zijn studie Finance Banking & Insurance, WFT-basis en WFT Schade Bedrijven & Particulieren. In 2013 behaalde hij zijn Bachelor of Commerce.

Hij was werkzaam bij de SNS, ABN AMRO, Rabobank, Verhoeven Verzekeringen én de Veldsink Groep (VCN) en kent de verzekeringswereld daarom goed. In 2014 richtte hij Lastenvrij op – een onafhankelijke vergelijkingssite in autoverzekeringen.

Roel Wonders behaalde zijn bachelor in Management, Economie en Recht – met Financiële dienstverlening als afstudeerrichting. Hij is adviseur Duurzaam Wonen, Erkend Hypothecair Planner én adviseur Particuliere Schadeverzekeringen.

Samen werken ze al zo´n 25 jaar in de financiële dienstverlening en schrijven ze op Lastenvrij over financiële producten. We geven echter geen persoonlijk advies via Lastenvrij.

Hulp nodig?

bereikbaar van ma t/m za van 8.30 - 18.00u

E-mail

Binnen 2 werkdagen een reactie

Joost van Herpen en Roel Wonders

Autoverzekeringen vergelijken

Ontdek binnen 30 seconden wat op dit moment de goedkoopste autoverzekering is:

Static Template
[foobar id="88208"]